Πως να βρείτε τον κατάλληλο φούρνο

Θέλετε να αγοράσετε ένα νέο φούρνο αλλά δεν γνωρίζετε από που να αρχίσετε ; Χρησιμοποιήστε τον σύμβουλο αγοράς μας για να ανακαλύψετε το κατάλληλο μοντέλο που ταιριάζεις στις ανάγκες σας, απλά απαντώντας μερικές απλές ερωτήσεις.

 

Απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες μαγειρέματος και την κουζίνα σας, ο οδηγός αγοράς μας θα γνωρίζει ποιος είναι ο καλύτερος φούρνος Miele για τη συγκεκριμένη εγκατάστασή σας.

• Ποιος φούρνος ταιριάζει στην κουζίνα σας; Ψάχνετε για έναν εντοιχιζόμενο φούρνο με ανεξάρτητη εστία; Ή προτιμάτε έναν εντοιχιζόμενο σε συνδιασμό με μικροκυμάτων; 

• Ποιος τύπος σχεδιασμού και ελέγχου είναι καλύτερος για εσάς; Από κλασικά και μινιμαλιστικά στοιχεία, μέχρι μοντέλα που χαρακτηρίζονται από γυαλί ή ανοξείδωτο ατσάλι, οι φούρνοι μας μπορούν να ταιριάξουν με οποιοδήποτε σχέδιο. Οι επιλογές ελέγχου καλύπτουν επίσης όλες τις προτιμήσεις. με μεγάλη οθόνη αφής ή απλά αισθητήρες κίνησης για τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις.

• Ποια χαρακτηριστικά και λειτουργίες είναι σημαντικά για εσάς; Οι φούρνοι Miele διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών και χαρακτηριστικών: όπως ένα ακριβές χρονόμετρο για κρέατα, μια λειτουργία για επιπλέον υγρασία ή τραγανά αποτελέσματα και μια ειδική διαδικασία που κάνει τον καθαρισμό του φούρνου παιχνιδάκι.

 

Φούρνοι με λειτουργία μικροκυμάτων

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας