Η επανάσταση στη φροντίδα των ρούχων

Κατασκευάζουμε με υπερηφάνεια συσκευές που διαρκούν

Όλα τα προϊόντα Miele σχεδιάζονται για να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να προδίδουν στο σπίτι σας διαχρονική εμφάνιση, ενώ θέτουμε ως στόχο τη βιωσιμότητα μέσω της αποδοτικότητας και των καινοτόμων χαρακτηριστικών.

Πλυντήρια ρούχων Miele

Βιώσιμη φροντίδα ρούχων: Η αυτόματη δοσομέτρηση και οι υποστηρικτικές λειτουργίες σας εξασφαλίζουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα πλύσης και τη σωστή φροντίδα των ρούχων σας. Σε συνδυασμό με εντυπωσιακά σχέδια για όλα τα μοντέλα με δυνατότητα εντοιχισμού κάτω από τον πάγκο, χωνευτής τοποθέτησης και δυνατότητα τοποθέτησης σε κολώνα. Δοκιμασμένα για περισσότερα από 20 χρόνια αξιόπιστης φροντίδας ρούχων*.

Σχεδιάζονται για να διαφυλάσσουν την ποιότητα των ρούχων

Στεγνωτήρια Miele

Σεβασμός προς το περιβάλλον με την καλύτερη απόδοση: Τα στεγνωτήρια T1 διαθέτουν την τεχνολογία EcoSpeed, έναν γρήγορο και βιώσιμο τρόπο να στεγνώνετε τα ρούχα σας. Σε συνδυασμό με το EcoDry, μπορείτε να στεγνώνετε ένα πλήρες φορτίο έως και 20 λεπτά γρηγορότερα με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, γεγονός που αποτέλεσε τον λόγο που όλα τα στεγνωτήρια μας έχουν βραβευτεί με τα βραβεία «Which Best Buy» και «Eco Buy».

Χαμηλή κατανάλωση και απαλή περιποίηση υφασμάτων

Πλυντήρια-στεγνωτήρια Miele

Έξυπνη τεχνολογία που ενισχύει με διαισθητικό τρόπο τη ρουτίνα φροντίδας ιματισμού: Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της Miele δεν κάνουν συμβιβασμούς και εξοικονομούν χώρο. Ανακαλύψτε τις ανέσεις που δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε: αυτόματη δοσομέτρηση, λιγότερο σιδέρωμα, γρήγορα και οικονομικά προγράμματα και πολλά άλλα.

Πλυντήρια-στεγνωτήρια

Χρησιμοποιήστε τον εύχρηστο οδηγό αγοράς μας

Βρείτε εύκολα και γρήγορα την ιδανική συσκευή Miele, απλά απαντώντας σε λίγες ερωτήσεις. Ας ξεκινήσουμε.

 

 

Σιδερωτήρια Miele

Μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία σιδερώματος. Ανακαλύψτε έναν ασφαλή και εύκολο τρόπο για να εξαφανίζετε γρήγορα τις ζάρες των υφασμάτων.

Σιδερωτήρια

Έχετε ήδη μια συσκευή Miele;

Τα γνήσια προϊόντα, εξαρτήματα και ανταλλακτικά μας εγγυώνται απόλυτη συμβατότητα και εφαρμογή.

Ανακαλύψτε τις πραγματικές δυνατότητες του πλυντηρίου ρούχων σας

Απορρυπαντικά

Εξατομικεύστε το άρωμα των φρεσκοπλυμένων ρούχων σας

Αρώματα

Διευρυμένη λειτουργικότητα με την ίδια υψηλή ποιότητα

Εξαρτήματα

Διατηρήστε τη συσκευή σας σε άψογη λειτουργική κατάσταση

Ανταλλακτικά

Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε συσκευές Miele

Κατασκευασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής

Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές για περισσότερα από 20 χρόνια** αξιόπιστης λειτουργίας. Είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί να τους προκαλέσει η καθημερινή χρήση, όπως αποδεικνύεται από τις δικές μας μεθόδους δοκιμών. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, πιθανότατα το έχουμε δοκιμάσει.

Immer Besser, από το 1899

Από την αρχή, η Miele τοποθετεί την ποιότητα στην υψηλότερη θέση, γι' αυτό και με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια εγγυόμαστε για ολόκληρη τη σειρά των προϊόντων μας. Επειδή τα προϊόντα υψηλής ποιότητας απαιτούν λιγότερη συντήρηση και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Υποσημειώσεις

*Κατά τη φάση ανάπτυξης της σειράς πλυντηρίων ρούχων W1, η Miele εκτελεί δοκιμές αντοχής σε μοντέλα και βασικά εξαρτήματα σε 5000 φορτία πλύσης (= 5 φορτία πλύσης ανά εβδομάδα για 50 εβδομάδες τον χρόνο) σε διάφορα προγράμματα. Για περισσότερες πληροφορίες: miele.com/20years

**Για περισσότερες πληροφορίες: miele.com/20years

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας