Φωτογραφία σταγονιδίων νερού σε σκέτο φόντο

Τεχνογνωσία στην υγιεινή από τη Miele

Ανακαλύψτε τις συμβουλές μας που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας στην εργασία σας

Η υγιεινή αφορά κάθε τομέα της ζωής μας, από την κουζίνα, τα ρούχα και την υγιεινή στα νοσοκομεία μέχρι την περιβαλλοντική υγιεινή. Τα περισσότερα από τα μέτρα υγιεινής που εφαρμόζουμε σήμερα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής. Ωστόσο, συνεχίζουν να επικρατούν ανεπαρκείς συνθήκες υγιεινής που οδηγούν επανειλημμένα σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και θανάτους. Αν μη τι άλλο, η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού το 2020 απέδειξε ξεκάθαρα ότι τα μέτρα υγιεινής μπορούν να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Αυτός είναι και ο λόγος που οι συσκευές Miele Professional έρχονται να σας προσφέρουν απόλυτη ηρεμία, αφού έχουν σχεδιαστεί και εγκριθεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής. Ακολουθώντας τις συμβουλές μας μπορείτε κι εσείς να είστε σίγουροι για την αδρανοποίηση και την εξουδετέρωση πιθανών ιών και βακτηρίων.

Ιατρικές εγκαταστάσεις

Μέγιστη ασφάλεια: Αυτά τα μέτρα και οι συμβουλές υγιεινής θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συσκευές σας Miele Professional που χρησιμοποιείτε καθημερινά στο ιατρείο ή το οδοντιατρείο σας.

Νοσοκομεία

Ένα ευαίσθητο περιβάλλον: Αυτά τα μέτρα και οι συμβουλές υγιεινής θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συσκευές σας Miele Professional που χρησιμοποιείτε καθημερινά στο νοσοκομείο σας.

Γραφεία και οργανισμοί

Αίσθηση ασφάλειας και ευεξίας: Αυτά τα μέτρα και οι συμβουλές υγιεινής θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συσκευές σας Miele Professional που χρησιμοποιείτε καθημερινά στο γραφείο ή τον οργανισμό σας.

Συνεργεία καθαρισμού

Πλύση σε συνδυασμό με απολύμανση: Αυτά τα μέτρα και οι συμβουλές υγιεινής θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συσκευές σας Miele Professional που χρησιμοποιείτε καθημερινά στην εργασία σας ως συνεργείο καθαρισμού.

Πυροσβεστικές και διασωστικές υπηρεσίες

Για την ασφάλειά σας: Αυτά τα μέτρα και οι συμβουλές υγιεινής θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συσκευές σας Miele Professional που χρησιμοποιείτε καθημερινά στον πυροσβεστικό σταθμό και στο κέντρο διάσωσης που διαχειρίζεστε.

Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Θέλετε να εφαρμόσετε μέτρα υγιεινής στην εταιρεία/τον οργανισμό σας ή να μειώσετε τα έξοδά σας; Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις: Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Στοιχεία λήψης

Εδώ μπορείτε να κάνετε λήψη χρήσιμων συμβουλών υγιεινής για τον χειρισμό των συσκευών Miele Professional. Μπορείτε να εκτυπώσετε τις συμβουλές και να τις φυλάξετε σε πρακτικό σημείο για την καθημερινή ρουτίνα στην επιχείρησή σας.